Drukbezochte wijkvoorziening ontvangt staatssecretaris

Het was druk vanmiddag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor waar staatssecretaris Jette Klijnsma op bezoek kwam. De PvdA-bewindsvrouwe onthulde daar een groot moza├»ekbord bij de ingang van het sportcomplex van sv Hector en ze ging in gesprek met initiatiefnemers en wijkbewoners. Ze roemde de zelfwerkzaamheid en saamhorigheid. “Hoe jong en oud hier samen elkaar het leven een stukje mooier maken is echt fantastisch. Een prachtig voorbeeld dat overal navolging verdient.”

Onder leiding van de lokale PvdA-fractievoorzitter Rijkens werden door de aanwezigen ook andere onderwerpen aangesneden in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Zo werd de staatssecretaris met name kritisch benaderd over het verhogen van de AOW-leeftijd. Klijnsma ging ook op bezoek bij De Washand in Goor en bezocht daarnaast ook projecten in Haaksbergen en Hengelo.

Gerelateerde berichten