Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross

Bij de Nederlandse kampioenschappen cross in Amsterdam heeft het Goorse looptalent Niek Nijman zaterdag net naast een podiumplaats gegrepen. In zijn categorie, de jongens Junioren C, kwam hij als vierde over de finish. Nijman kwam slechts zes seconden tekort voor de derde plaats. Het NK was direct ook de laatste wedstrijd om het Lotto Cross Circuit. Daarin eindigde Nijman zelfs als tweede. Timo Hoogendoorn (Utrecht) greep zowel op het NK als in het klassement de winst.

Gerelateerde berichten

  • Nijman tweede in Breda en leider Cross Circuit29 januari 2017 Nijman tweede in Breda en leider Cross Circuit Hij moest er zaterdag een thuiswedstrijd voor laten lopen, maar dat bleek niet voor niets. De talentvolle Goorse hardloper Niek Nijman kwam zaterdag niet aan de start van de […]
  • Brons voor Nijman op officieus NK4 september 2017 Brons voor Nijman op officieus NK De Goorse atleet Niek Nijman heeft gisteren brons gehaald tijdens de 1000 meter op het officieus Nederlands Kampioenschap voor D-junioren. In het Olympisch stadion in Amsterdam […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon30 mei 2016 Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, […]
  • Kerstdagen deren snelle Dianthe Scherphof niet27 december 2016 Kerstdagen deren snelle Dianthe Scherphof niet De Kerstdagen staan vaak in het teken van veel eten, feest en laat naar bed gaan, maar dat deerde Dianthe Scherphof (nummer 620 op de foto) op Tweede Kerstdag totaal niet. Zij deed in […]