Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit

Hector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in Sint isidorishoeve met 1-2 te winnen bij Hoeve Vooruit. Over het algeheel een verdiende zege al waren er in de eerste helft maar weinig rijpe doelpkansen. Eén van de weinige wapenfeiten was de goal van Unal Kel die de groen witten in de 35e minuut op voorsprong schoot. Na de thee meer kansen voor Hector dat op 0-2 kwam door een doelpunt van Joeri Wenderman die de bal onder de keeper door schoof. Daarna waren er een aantal goede kansen om het duel in het slot te gooien.

Onder meer een kopbal van Sjoerd Koster die op de paal belandde. Vlak voor tijd werd het 1-2 en was het nog even oppassen geblazen voor de formatie van trainer Mark Dijkstra die de driepunter dus wel over de streep trok. “Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. Vooraf heb ik aangegeven dat een overwinning hier cruciaal is voor het vervolg van het seizoen. We staan er nu weer mooi bij en kunnen naar boven kijken.” aldus Dijkstra die met zijn ploeg stijgt naar de zesde plaats met 23 punten uit 15 wedstrijden. Volgende week kan er weer een slag geworden geslagen als in Boekelo BSC/Unisson de tegenstander is. Die ploeg is namelijk 5e en heeft maar één punt meer dan Hector.

Gerelateerde berichten

  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Hector definitief veilig ondanks nederlaag30 april 2017 Hector definitief veilig ondanks nederlaag Het was na de 1-0 zege van vorige week al bijna een feit maar na vandaag is het ook officieel zo dat Hector zich veilig heeft gespeeld in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen9 april 2017 Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg […]