Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit

Hector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in Sint isidorishoeve met 1-2 te winnen bij Hoeve Vooruit. Over het algeheel een verdiende zege al waren er in de eerste helft maar weinig rijpe doelpkansen. Eén van de weinige wapenfeiten was de goal van Unal Kel die de groen witten in de 35e minuut op voorsprong schoot. Na de thee meer kansen voor Hector dat op 0-2 kwam door een doelpunt van Joeri Wenderman die de bal onder de keeper door schoof. Daarna waren er een aantal goede kansen om het duel in het slot te gooien.

Onder meer een kopbal van Sjoerd Koster die op de paal belandde. Vlak voor tijd werd het 1-2 en was het nog even oppassen geblazen voor de formatie van trainer Mark Dijkstra die de driepunter dus wel over de streep trok. “Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. Vooraf heb ik aangegeven dat een overwinning hier cruciaal is voor het vervolg van het seizoen. We staan er nu weer mooi bij en kunnen naar boven kijken.” aldus Dijkstra die met zijn ploeg stijgt naar de zesde plaats met 23 punten uit 15 wedstrijden. Volgende week kan er weer een slag geworden geslagen als in Boekelo BSC/Unisson de tegenstander is. Die ploeg is namelijk 5e en heeft maar één punt meer dan Hector.