Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart

Het winkelpand aan de Grotestraat 81 (voormalige lijstenmakerij Eeftink) wordt weer bevolkt. Hoftrends begint dan met een winkel die is toegespitst op herenkleding alsmede sieraden en horloges voor mannen. De nieuwe zaak zal bestaan naast de succesvolle zaak van Anja van Ommen en Angelique Jager in het stadshart met vrouwenkleding, sieraden en accessoires. De bekende Goorse Britt Mulderij zal het gezicht worden van de nieuwe mannenzaak. Zij is als verkoopster een bekende en werkte in meerdere andere Goorse winkels. Het is de bedoeling dat de mannelijke Hoftrendvariant eind april, begin mei zal worden geopend.

Britt Mulderij

Gerelateerde berichten

  • Hoftrends verder onder één dak2 januari 2020 Hoftrends verder onder één dak Hoftrends en Hoftrends Mannen zullen vanaf komend voorjaar gezamenlijk verder gaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd. Volgens uitbater Anja van […]
  • Hoftrends heropend15 april 2020 Hoftrends heropend Kledingwinkel Hoftrends is deze week (woensdag) weer open gegaan. De winkel met kleding en accessoires voor vrouwen is in de Grotestraat verhuisd naar het pand iets verderop in de […]
  • Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar14 januari 2018 Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar Hoftrends is de winnaar geworden van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2017 van ondernemersvereniging Goor Collectief. De kleding- en accesoireszaak in het centrum van Goor kreeg […]
  • Eindelijk bedrijvigheid in pand voormalig lijstenmakerij5 mei 2016 Eindelijk bedrijvigheid in pand voormalig lijstenmakerij Het heeft lang geduurd maar eindelijk is er dan toch een gegadigde voor het winkelpand aan de Grotestraat 81. Het pand waar tot 2009 lijstenmakerij De Schöppe in zal worden gehuurd door […]
  • Timmeren van links naar rechts en zingen voor de buren…29 augustus 2017 Timmeren van links naar rechts en zingen voor de buren… Onder stralende omstandigheden is vanochtend om 09.00 uur het Goorse Kinderkamp van start gegaan op de Hogenkamp. Nadat de groepen werden gemaakt gingen de meer dan 400 kinderen als […]