Feest in de Wilgenstraat

De wilgenstraat heeft er een bewoner bij. Mika, zoon van Cindy en Bjørn, is de nieuwste en jongste bewoner van de straat. Papa, Mama en grote zus Kelcy worden door de familie en vriendengroep van harte gefeliciteerd! Van harte!

Gerelateerde berichten

  • Gijmink haalt nu wel oud-papier op3 mei 2012 Gijmink haalt nu wel oud-papier op In tegenstelling tot in eerdere vakanties zal de Gijminkschool komende zaterdag wel oud-papier ophalen in de Goorse straten. De basisschool, die onlangs haar nieuwe pand opende, haalt al […]
  • 14 mei 2013 Lammers hoopt op wildcard HNTM Eline Lammers is druk aan de weg aan het timmeren in de modellenwereld, maar de kroon op het werk moet deelname aan het televisieprogramma Hollands Next Top Model worden. De […]
  • Sobere Koningsdagviering met selfies bij ‘De Klok’20 april 2021 Sobere Koningsdagviering met selfies bij ‘De Klok’ Het zal ook dit jaar een sobere viering van Koningsdag worden in het Goorse. Voorafgaand aan de 27e april is er een kleurwedstrijd voor basisschoolkinderen uit de groepen 1 tot en met 4 […]
  • Telefoon gevonden P.C. Hooftstraat6 april 2013 Telefoon gevonden P.C. Hooftstraat In de P.C. Hooftstraat is gisteren, ter hoogte van huisnummer 60, een telefoon gevonden. Het is een Samsung Galaxy, waarschijnlijk van het type S2. De eigenaar kan contact opnemen via […]
  • Waterpoloheren De Hof kopje onder24 maart 2014 Waterpoloheren De Hof kopje onder De waterpolomannen van De Hof hebben na een spectaculaire wedstrijd hun meerdere moeten erkennen in ZEW. In eigen huis werd het 9-7 in het voordeel van de bezoekers. In een spannende […]