Open Huis ouderenzorg Stoevelaar

De locaties van Carintreggeland in Goor en omgeving openen zaterdag haar deuren voor belangstellenden. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u kijken bij De Stoevelaar om te zien hoe het is gesteld in Goor met de ouderenzorg. Carint hoopt ook jongeren te enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te doen voor de instelling. Kijk voor informatie op de website.

DeStoevelaar

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof8 september 2015 Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof Een prangende oproep voor de Goorse weldoener. Carintreggeland is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor bewoners van De Wheehof (Stoevelaar). Voor enkele bewoners zijn persoonlijke […]
  • IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg26 januari 2017 IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg De zorg die wordt geboden bij De Stoevelaar in Goor voldoet nu wel aan de door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gestelde normen. Het verzorgingstehuis dat opereert onder de vlag […]
  • Carint weg uit de Grotestraat15 februari 2019 Carint weg uit de Grotestraat Het kantoor van Carint Reggeland is gesloten. Het team wijkverpleging Goor Zuid is verhuisd naar Medisch Centrum De Oliphant aan de Irisstraat. Daar kunnen mensen nu terecht voor […]
  • Goors zorgpersoneel vreest voor banen30 september 2014 Goors zorgpersoneel vreest voor banen Goorse zorgverleners die in dienst zijn bij Carint Reggeland horen in de komende periode of ze op zoek moeten naar ander werk of dat ze gespaard blijven in de reorganisatie die is […]