Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu

De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. GeerdinkĀ is schrijfster van gedichten en verhalen over alles wat met Twente te maken heeft. Ze vertelt over onder meer kleding zoals die vroeger in Twente gedragen werd. Plaats van handeling is De Klokkenkamp, aanvang 19.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu22 februari 2018 Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu Het was een treffend beeld in De Bebsel. De mannen die zingen voor de vrouwen. Het Mannenkoor was op uitnodiging bij de afdeling van Vrouwen van Nu. En 76 van die dames zaten met volle […]
  • ‘Kot bie en wiet vot’ bij Vrouwen van Nu12 oktober 2019 ‘Kot bie en wiet vot’ bij Vrouwen van Nu Diederik Roeterdink uit Markelo is komende woensdag te gast bij de Goorse Vrouwen van Nu met zijn boerderij-toer 'Kot bie en wiet vot'. Hij laat zien wat voor en achter is van de […]
  • Bijeenkomsten Vrouwen van Nu18 december 2017 Bijeenkomsten Vrouwen van Nu Een drukke periode voor de Vrouwen van Nu. Zij organiseren woensdag de Kerstbijeenkomst bij de Bebsel met naast het diner een optreden van Martine Dubois. Zij speelt traditionele […]
  • Eerste avond Vrouwen van Nu19 september 2017 Eerste avond Vrouwen van Nu Ook voor de Vroen van Nu is het seizoen aan. Komende donderdag starten ze met de eerste afdelingsavond. Het koor Songs4ALL komt muzikale invulling geven aan de avond. De equipe uit Oost […]
  • Thomasse naar de Vrouwen van Nu9 april 2018 Thomasse naar de Vrouwen van Nu Jos Thomasse heeft de eer om de laatste afdelingsavond van Vrouwen van Nu van dit seizoen te verzorgen. Middels de komische conference Vorst aan Tafel laat hij ongetwijfeld de leden lachen […]