Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower

Op de nationale warme truiendag vond vandaag ook de aftrap van het warmteproject HofPower plaats. Die aftrap ging gepaard met de uitslag van de trui-ontwerpwedstrijd. Wethouder Pieter van Zwanenburg heeft vandaag met de jury uit zo’n 300 inzendingen de mooiste truien gekozen. Jongeren uit Goor en de andere kernen in de Hof hebben de afgelopen periode hun eigen ontwerp mogen samenstellen. De jury, bestaande uit vormgevers, wooncoaches en medewerkers van het energieloket, hebben groep 4 van de Wiekslag en Havo/VWO2 van de Waerdenborch verkozen tot winnaars. Ook ging er een prijs naar OBS Stedeke uit Diepenheim.

Emma Huistede en Sanne Haarman van De Wiekslag ontwierpen een ‘coole’ trui

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower15 december 2017 Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower De jaarlijkse truienontwerpwedstrijd van het duurzaamheidsproject Hofpower heeft dit jaar louter Goorse winnaars opgeleverd. Teun Freriksen (7) en Rita Mordjaneh (8) van de Prins […]
  • Goorse warme truien te koop4 januari 2018 Goorse warme truien te koop De zogenoemde warme truien die ontworpen zijn door scholieren uit Goor, zijn nu ook te koop. Het organiserende Hofpower heeft naar eigen zeggen meerdere keren de vraag gehad of de truien […]
  • Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd19 december 2019 Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd De Goorse basisschool De Wiekslag heeft voor de derde keer de zogenoemde Warme Truienwedstrijd van Hofpower gewonnen. In de categorie groep 5/6 vond de jury een combinatie van het ontwerp […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren?25 februari 2018 Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren? Drie scholieren van de Waerdenborch hebben onderzoek gedaan naar het duurzame gedrag van de ambtenaren van gemeente Hof van Twente. En wat blijkt: ambtenaren hebben vaak geen weet van veel […]