Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson

De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden gestreden voor nacompetitie-voetbal. De nummer zes van de ranglijst gaat namelijk op bezoek bij de nummer vijf: BSC Unisson. Die ploeg heeft een puntje meer dan Hector en dus kan er weer een slag geslagen worden na de uitzege van vorige week tegen Hoeve Vooruit. Trainer Mark Dijkstra mist in Boekelo wel Cristian Haverslag die met defensie op oefening is én de geblesseerde Joery Wenderman. Unal Kel en Rick Biesemaat zijn twijfelgevallen.

Cristian Haverslag

Twenthe won afgelopen zondag, een klasse hoger, in extremis van Wijhe en heeft weer wat lucht in 3B. Morgen is medekoploper Overwetering in Olst de opponent, en dat is dus voorwaar geen sinecure. GFC speelt in 4B thuis tegen de nummer drie: FC Aramea. Joris Hoeben, keeper van GFC 2, is de komende weken de vervanger van Dennis Vorkink die vorige week zwaar geblesseerd raakte. De goalie heeft een spierscheuring en is zeker zes weken uitgeschakeld.

Dennis Vorkink (l) en Joris Hoeben (r)

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC zonder Schnieder naar Boekelo17 september 2016 GFC zonder Schnieder naar Boekelo GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]