Historisch Museum houdt weer textielmiddag

Stichting Historisch Goors Historisch Museum nodigt wederom oud-werknemers uit van de textielfabrieken om foto’s uit het archief door te nemen. In navolging van de succesvolle ‘Stoomblekerij-middag’ in december vorig jaar gaat het museum op zoek naar namen van mensen die op de foto’s prijken. Het gaat om medewerkers van de weverij van Jannink, maar ook aan Scholten en de confectie van bijvoorbeeld Beijer en Birkenhäger. Dus breng foto’s mee. Het museum is zondagmiddag 19 maart geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Reünie voor oud-werknemers Stoomblekerij28 november 2016 Reünie voor oud-werknemers Stoomblekerij Er komt in het voorjaar een reünie van werknemers van de voormalige Twentsche Stoomblekerij. Zij worden op donderdag 29 december uitgenodigd in het Goors Historisch Museum om aan de hand […]
  • Historisch Museum open op Koningsdag25 april 2017 Historisch Museum open op Koningsdag Om invulling te geven aan Koningsdag is het Goors Historisch Museum donderdag geopend. Van 14.00 tot en met 16.00 uur kunnen belangstellenden de werken van onder meer Paul Boers […]
  • Museum en begraafplaats extra geopend29 augustus 2017 Museum en begraafplaats extra geopend Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘Mooi! Gedoopt’ is het Goors Historisch Museum zondag van 14.00 tot 16.00 uur extra geopend. Ook de deelnemers van de fiets-/en wandelroute van […]
  • GH-museum extra open deze week20 oktober 2018 GH-museum extra open deze week Tijdens de vijfentwintigste editie van de Hof van Twente Herfst Fiets4daagse is het historisch museum deze week doorlopend open van 9.30 uur tot en met 17.30 uur. In het museum is de […]
  • Rembrandt in Historisch Museum6 februari 2019 Rembrandt in Historisch Museum In het kader van het Rembrandtjaar wordt er in het Goors Historisch Museum een mini-expositie gehouden met schilderijen van de Goorse amateurkunstschilder Henk Jalink. Hij maakte in de […]