Schilderen in de modder…

Met voorzichtige passen werkt ze zich met laarzen aan door de modder waar diep in weg zakt om bij het varkensverblijf op kinderboerderij ’t Kukelnest te komen. In haar hand een kwast en een bakje met groene verf. Vandaag geen papieren tijgers of vergaderingen maar de handen uit de mouwen. Burgemeester Ellen Nauta kwam vanmiddag naar de Goorse Lintelerweg om haar bijdrage te leveren aan de jaarlijkse vrijwilligersactie NL Doet. Vandaag en morgen wordt, ook op diverse plekken in Goor, het vrijwilligerswerk extra in de spotlights gezet en gestimuleerd. Naast het schilderwerk van Nauta waren ook een groot aantal leerlingen van het ROC van Twente bij de kinderboerderij om daar allerlei klusjes op te knappen. Ook RTV Oost was aanwezig voor een reportage die vanavond op tv wordt uitgezonden.

Gerelateerde berichten

  • Kukelnest koploper met vrijwilligers tijdens NL Doet13 maart 2022 Kukelnest koploper met vrijwilligers tijdens NL Doet Op diverse plekken in Goor hebben mensen vrijwilligerswerk gedaan in het kader van NL Doet de afgelopen twee dagen. Landelijk gezien is de Goorse kinderboerderij Het Kukelnest één van de […]
  • Wie helpt op de kinderboerderij tijdens NL Doet?4 februari 2022 Wie helpt op de kinderboerderij tijdens NL Doet? Kinderboerderij 't Kukelnest is op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag 11- en zaterdag 12 maart de handen uit de mouwen willen steken om het terrein aan de Lintelerweg een opknapbeurt […]
  • Kukelnest blij met NL Doet16 maart 2019 Kukelnest blij met NL Doet Er waren bij kinderboerderij 't Kukelnest grote twijfels over het welslagen van NL Doet dit jaar. Dit vanwege de afzegging van een grote groep leerlingen van het ROC van Twente. Een […]
  • Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet26 februari 2019 Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet De medewerkers van kinderboerderij 't Kukelnest zitten met de handen in het haar. Zij hadden voor NL Doet op vrijdag 15 maart gerekend op 70 leerlingen van het ROC Twente maar die hebben […]
  • Kukelnest gaat fors uitbreiden26 april 2022 Kukelnest gaat fors uitbreiden Kinderboerderij Het Kukelnest gaat het terrein aan de Lintelerweg een forse upgrade geven. Er zal een andere inrichting komen van het terrein waardoor een bezoek aan de Goorse […]