Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5

De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B:

3B 14.00 uur: Overwetering – vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek)

4B 14.00 uur: BSC Unisson – sv Hector 5-2  (doelpunten Hector: Marinus Wolters twee keer penalty, rode kaart Hector: Jorno de Vries twee keer geel)

4B 14.00: GFC – FC Aramea 2-5 (doelpunten GFC: Tim Wassink en Simon Ruumpol)

De verslagen later op deze site

Gerelateerde berichten

  • Twenthe ontvangt ongeslagen koploper5 november 2016 Twenthe ontvangt ongeslagen koploper Een loodzware klus voor vv Twenthe dit weekeinde. De ploeg van trainer Michel Mensink wacht de krachtmeting met Overwetering. Dat is de onbetwiste nummer één- en titelkandidaat in de derde […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Albatross-Twenthe 1-2, Bentelo-GFC 1-4, Hector-TVO 0-025 maart 2018 Albatross-Twenthe 1-2, Bentelo-GFC 1-4, Hector-TVO 0-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00 uur: Albatross - vv Twenthe   1-2 (doelpunt Twenthe: Mark Nijland en Jeffrey […]