GFC niet opgewassen tegen FC Aramea

GFC leed in de vierde klasse B een fikse nederlaag tegen FC Aramea. Het werd 2-5 op sportpark Heeckeren. Het duel was na de eerste helft al beslist. Na een goede kans voor GFC-er Tim Wassink stoomden de gasten uit Enschede op en overklasten GFC door in het eerste bedrijf vier keer te scoren: 0-4. GFC kreeg ook goede kansen in de eerste helft maar was minder zorgvuldig in de afronding.

Na de thee kwamen de rood zwarten beter uit de startblokken en kwamen na zes minuten terug tot 1-4 door een goal van Tim Wassink die nu wel doel trof. In de 70e minuut kreeg Aramea een penalty die goed werd binnen geschoten: 1-5. Acht minuten later werd het 2-5 door een treffer van Simon Ruumpol. Dat was ook de eindstand van een duel waar opvallend veel gele kaarten werden uitgedeeld. GFC blijft door de nederlaag in de gevarenzone en moet alle zeilen bij zetten om nacompetitie te voorkomen. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat op een 11e plaats op de ranglijst met 14 punten uit 14 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV8 april 2018 Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV Het lijkt er sterk op dat GFC zich kan gaan richten op het bereiken van de nacompetitie om een plek in de derde klasse. In de topper tegen WVV werd vandaag verdiend met 2-0 verloren en […]
  • Gelijkspel voor GFC, Ruumpol scoort weer11 december 2016 Gelijkspel voor GFC, Ruumpol scoort weer Er had wel degelijk een overwinning in gezeten maar GFC moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling bij 't Centrum. In Enschede werd het 1-1. In een matig duel waren er voor […]
  • GFC morst dure punten in titelstrijd1 april 2018 GFC morst dure punten in titelstrijd GFC liet vandaag twee dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelde op eigen veld doelpuntloos gelijk tegen […]
  • GFC ongelukkig onderuit in Boekelo18 september 2016 GFC ongelukkig onderuit in Boekelo GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een […]