Twenthe verliest bij koploper Overwetering

In de uitwedstrijd tegen Overwetering Olst gingen de elf van trainer Michiel Mensink vanmiddag onderuit met 2-1. Twenthe begin voortvarend aan de wedstrijd en Overwetering moest in het eerste kwartier twee keer aan de noodrem trekken om de snelle voorhoede van de Tricololers af te kunnen stoppen. Na een half uur werd het goede spel beloond en scoorde Jeffrey Asbroek. Lang genieten van de voorsprong kon Twenthe niet, in de 38e minuut maakte Overwetering de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft kon het met de uitslag alle kanten op, Overwetering was de gelukkigste. Een kwartier na rust tikte de gastheer de 2-1, tevens ook de eindstand, binnen. Twenthe ging daarna wel op zoek naar de verdiende gelijkmaker, maar was niet gelukkig in de afronding. Met 21 punten uit 17 wedstrijden staat Twenthe nu op de 8e plaats.