Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg

Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in een gelijkopgaande wedstrijd op 1-0 en vlak daarna werd Rick Biesemaat gevloerd in het 16-metergebied. De toegekende strafschop werd beheerst binnen geschoten door spits Marinus Wolters: 1-1. In de slotfase van de eerste helft gaf Hector de wedstrijd volledig uit handen. Binnen acht minuten scoorde BSC Unisson drie keer en was de ruststand 4-1.

In de tweede helft probeerde Hector snel druk te zetten en de groen witten kregen na een klein half uur weer een strafschop die weer werd benut door Marinus Wolters. Eve later moest de goorse ploeg met tien man verder na de tweede gele kaart van jorno de vries die dus et rood van het veld moest. In de slotfase maakte BSC Unisson nog de 5-2 maar die goal was slechts voor de statistieken. “Gewoon terecht verloren” aldus trainer Mark Dijkstra na afloop. “We gaven de goals veel te makkelijk weg. Wel jammer want we hadden hele goede zaken kunnen doen. We kunnen nog steeds mee gaan doen denk ik maar dan moeten er in de komende wedstrijden wel punten worden gepakt”, aldus de oefenmeester over de kansen om nog voor nacompetitievoetbal mee te kunnen doen.

Gerelateerde berichten

  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]
  • Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug11 september 2016 Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug Een fikse oorwassing voor sv Hector vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug ging de ploeg van trainer Mark Dijkstra met maar liefst 8-1 onderuit. Bij rust was […]
  • Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik1 mei 2016 Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, […]
  • BSC Unisson bestraft fouten van Hector dat weer verliest9 mei 2018 BSC Unisson bestraft fouten van Hector dat weer verliest Na de nederlaag van afgelopen zondag tegen Markelo (1-2) wist SV Hector vanavond ook niet te winnen van BSC Unisson. De Gorenaren startten op eigen veld wel goed aan de inhaalwedstrijd in […]