Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg

Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in een gelijkopgaande wedstrijd op 1-0 en vlak daarna werd Rick Biesemaat gevloerd in het 16-metergebied. De toegekende strafschop werd beheerst binnen geschoten door spits Marinus Wolters: 1-1. In de slotfase van de eerste helft gaf Hector de wedstrijd volledig uit handen. Binnen acht minuten scoorde BSC Unisson drie keer en was de ruststand 4-1.

In de tweede helft probeerde Hector snel druk te zetten en de groen witten kregen na een klein half uur weer een strafschop die weer werd benut door Marinus Wolters. Eve later moest de goorse ploeg met tien man verder na de tweede gele kaart van jorno de vries die dus et rood van het veld moest. In de slotfase maakte BSC Unisson nog de 5-2 maar die goal was slechts voor de statistieken. “Gewoon terecht verloren” aldus trainer Mark Dijkstra na afloop. “We gaven de goals veel te makkelijk weg. Wel jammer want we hadden hele goede zaken kunnen doen. We kunnen nog steeds mee gaan doen denk ik maar dan moeten er in de komende wedstrijden wel punten worden gepakt”, aldus de oefenmeester over de kansen om nog voor nacompetitievoetbal mee te kunnen doen.