Hanny Rohaan te gast in Portret

In deze week van politieke stemmingen doet ook Hofstreek FM haar duit in het zakje. In Portret zal Hanny Rohaan te gast zijn. De fractievoorzitter van GemeenteBelangen vertelt over haar jeugd en haar vier kinderen. ​Het programma wordt omlijst door de door haar gekozen muziek. De uitzending begint om 11.00 uur. De presentatie is in handen van Olf Broenink.

Gerelateerde berichten

  • Nu ook een brand bij Rohaan Aveleijn25 juli 2019 Nu ook een brand bij Rohaan Aveleijn En weer een brand op een snikhete zomerdag aan de Goorseweg. Waar gisteren de berm in de brand vloog is vanochtend bij woonlocatie Rohaan Aveleijn door onbekende oorzaak brand ontstaan in […]
  • Hannie Rohaan blijft lijsttrekker Gemeente Belangen13 november 2017 Hannie Rohaan blijft lijsttrekker Gemeente Belangen Hannie Rohaan-Vlijm is de beoogd lijsttrekker van Gemeente Belangen Hof van Twente voor de gemeenteraadsverkiezing maart volgend jaar. In de ledenvergadering van woensdag, waar de […]
  • Carel Groothengel: Plagiaat in de Raad31 maart 2016 Carel Groothengel: Plagiaat in de Raad Op gezette tijden klimt Carel Groothengel in de pen om zijn licht te laten schijnen over de gang van zaken in de raadszaal. Vandaag is hij ontstemd over de reactie van de fractievoorzitter […]
  • Hissink in radioportret25 februari 2017 Hissink in radioportret Bart Hissink is morgen te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Hissink heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel) en heeft baat bij het gebruik van cannabis. Om thuisteelt […]
  • Paul Reef in Portret13 januari 2020 Paul Reef in Portret Paul Reef is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. De naam Reef is een bekend fenomeen in Goor, maar wie is de persoon achter het bedrijf. Ook voor het centrum van Goor zet hij zich […]