Hofactief nieuwe website met sportaanbod

De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches van de gemeente het aanbod op een rij gezet. Eén van hen is Gorenaar Maikel Rijnenberg: “Sporten is goed voor iedereen. We willen inwoners graag stimuleren om in beweging te komen. Er is op sportgebied veel te bieden. Met de website en een nieuwsbrief willen we dat aanbod bekender maken, zodat iedereen in beweging komt.”  Organisaties die hun sportieve activiteiten en/of vereniging extra willen promoten, kunnen dat ook laten publiceren op de nieuwe site. Daarvoor kan contact op worden genomen met Maikel Rijnenberg via email of telefoon: 06-28631379.

Maikel Rijnenberg
 

Gerelateerde berichten

  • Subsidie voor beweging8 oktober 2015 Subsidie voor beweging De gemeente Hof van Twente gaat geld uittrekken voor het project Gemeente Vitaal. Dat is er opgericht om mensen meer in beweging te krijgen. Het project moet bijdragen aan een gezonde […]
  • Finales Hoftoernooi voor meisjes op ’t Doesgoor25 april 2017 Finales Hoftoernooi voor meisjes op ’t Doesgoor De velden van sv Hector zijn het decor voor één van de vier voorrondes én de finales van een nieuw voetbaltoernooi voor meisjes uit de Hof van Twente. Dat wordt georganiseerd door de […]
  • Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor28 februari 2018 Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor gaat samen met SV Hector aangepast sporten aanbieden voor kinderen uit het speciaal onderwijs van 6 tot en met 12 jaar. Dit project wordt opgezet in […]
  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Gezonde inloopmiddag ’t Doesgoor5 januari 2015 Gezonde inloopmiddag ’t Doesgoor Komende donderdag is er weer een zogenoemde gezonde inloopmiddag bij Wijkvoorziening het Doesgoor.  Op deze middag kan een ieder vanaf 14.00 uur, bij verpleegkundige Hans Breuker kosteloos […]