The Sound of Apollo groot succes

Het gisteren voor even de allure van een erkende talentenshow. The Sound of Apollo. Maar liefst negentien kandidaten etaleerden hun muzikaal talent op De Waerdenborch. De leerlingcommissie van de Goorse muziekvereniging organiseerde voor de tweede keer dit op ‘The Voice of Holland’ geënte muziekevenement voor haar leerlingen. De show startte met ‘the blind auditions’, waarbij de deelnemers op uiteenlopende instrumenten een zelfgekozen stuk speelden.

Drie professionele coaches, Marieke Semmekrot, Berjan Morsink en Raymond Waanders, zittend in rode draaistoelen, drukten enthousiast op de beroemde rode knop en stelden zo hun eigen team samen. Het winnende team, onder leiding van Marieke Semmekrot en bestaande uit Roy Scholte van Mast, Anouk Vos, Daniek Vos, Ingeborg Krooshof, Roos Dissel en Louke Kappert, ging met een medaille én met de grote wisselbeker naar huis. Alle overige deelnemers kregen een oorkonde.

Gerelateerde berichten

  • The Voice of Apollo editie twee5 maart 2017 The Voice of Apollo editie twee In de geest van ‘The Voice of Holland’ presenteert Muziekvereniging Apollo volgende week zondag voor de tweede keer ‘The Sound of Apollo’. Leerlingen van Apollo hebben een muziekstuk […]
  • Geslaagd!11 juni 2021 Geslaagd! Het was voor iedereen een lastig jaar waarin corona allesbepalend was. Helemaal ook voor de eindexamenleerlingen op de middelbare scholen. Toch is het leeuwedeel geslaagd en dat heeft ook […]
  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]
  • Welkom terug met een ijsje…2 maart 2021 Welkom terug met een ijsje… De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor […]
  • Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers5 februari 2021 Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor […]