Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld

Een jongen is gisteren aan het einde van de middag ernstig mishandeld op het veld van vv Twenthe aan de Gruttostraat. Daar ontstond een ruzie waarbij twee jongens het op moesten nemen tegen een groep van 12 jongeren. Een van de twee slachtoffers liep ernstig letsel in het aangezicht op. Op het moment van de ruzie waren er verder geen mensen op het sportcomplex waar ook de kantine al gesloten was. De politie Hof van Twente wil graag getuigen spreken die worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Politie zoekt getuigen mishandeling3 augustus 2022 Politie zoekt getuigen mishandeling De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van een mishandeling op De Whee gisteren. Rond 17.50 uur is gevochten in de omgeving van de Wulpstraat en de Merelstraat in Goor. Hier […]
  • Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen1 mei 2022 Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen Na de zege in de stadsderby tegen Hector ging vv Twenthe vanmiddag onderuit tegen FC Eibergen. Op het eigen Piepwillem werd het in een pover duel uiteindelijk 0-2. Bij rust was het 0-0 na […]
  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]
  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Panna Sterrenteamdag bij vv Twenthe17 augustus 2020 Panna Sterrenteamdag bij vv Twenthe De velden van vv Twenthe zijn op woensdag 9 september het decor voor een Panna Sterrenteamdag. Deze voetbaldag voor de jeugd is georganiseerd door het voetbalblad Panna en is voor […]