Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen

Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf uitverkocht. Tijdens de Sjoowavonden komen tal van Goorse artiesten en uit de andere kernen van de Hof op het podium, begeleidt door een Goorse live-band onder leiding van Rogier Lentelink. Het thema is voor dit jaar Après Ski. Tegenvaller voor de organisatie is wel het uitvallen van de Goorse zanger Marcel Mengerink die vanwege een knieblessure zijn rentree dit jaar niet zal maken. Wel verschijnen uit Goor onder meer de gebroeders Klarenbeek, Jesper Dijkstra, Marion Nibbelink, Priscilla Otte, Apollonia Sligman en Irene van Noort ten tonele. Ook het smartlappenkoor Ditis Goorus is van de partij. Voor meer informatie en info over de deelnemers en de kaartverkoop is de site van de Sjoowavond te bezoeken.

Gisteravond was de generale repetitie van de Sjoowavonden in zaal De Bebsel

 

Gerelateerde berichten

  • Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend14 maart 2019 Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend Het is het jaarlijkse artiestenfeest in zalencentrum De Bebsel waar vooraf een hoop tijd in wordt gestoken: De Sjoowavonden van de culturele vereniging De Deurdouwers. Die herbergen nu […]
  • Artiestenparade tijdens Winters Genieten13 december 2017 Artiestenparade tijdens Winters Genieten Als voorschot op de Goorse Sjoowavonden die voor het laatste weekeinde van maart op het programma staan treden een groot aantal artiesten komende zondag op in het Goorse centrum tijdens […]
  • Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen26 januari 2016 Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar in een zomers jasje gegoten. De Culturele Vereniging De Deurdouwers heeft dit jaar voor het thema 'Summernight Sjoow' gekozen. De muziek en de acts […]
  • Sjoowavond op zijn Duits één groot feest19 maart 2017 Sjoowavond op zijn Duits één groot feest Eén groot feest gisteren en eergisteren in zaal De Bebsel waar de Sjoowavonden zorgden voor veel Duitstalige gezelligheid. Voor de pauze het rustiger werk met veel mooie liedjes van […]
  • Het rijke carnavalsverleden van Goor…6 november 2014 Het rijke carnavalsverleden van Goor… Morgen stapt rond middernacht de nieuwe Prins of Prinses van CV Sterzo uit de anonimiteit. Het is alweer de vijfde hoogheid van de nog jonge carnavalsvereniging die nu de enige in Goor is. […]