De Goorse lente…

De zon schijnt volop in het Twentse Haagje waar de terrassen weer zijn geopend op deze dag waarop het kwik oploopt tot zo’n 15 graden. De lente laat zich zien en dat kenmerkt zich treffend naast de invalswegen van Goor. Daar steken de bloeiende krokussen inmiddels weer boven het gras uit, hopelijk als sein voor weer een periode van aangenaam buiten toeven…

Gerelateerde berichten

  • Marco ten Thije ziet Abraham24 augustus 2021 Marco ten Thije ziet Abraham Hij houdt wel van een feestje en dat komt mooi uit want het bereiken van de 50 levensjaren is daar zeker een goede reden voor. Marco ten Thije ziet vandaag Abraham en dat levert hem […]
  • Portemonnee gevonden14 augustus 2021 Portemonnee gevonden Een portemonnee met diverse pasjes en een rijbewijs is vanmiddag (zaterdag 14 augustus) gevonden op een parkeerplaats aan de Deldensestraat. alles op naam van Olaf Lammersen. De […]
  • Bloem & lifestyle Annabel geopend11 augustus 2021 Bloem & lifestyle Annabel geopend Het nieuwe ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ is vanaf vandaag, 11 augustus, geopend in het Goorse stadshart. Na een officiële opening gisteravond is vanaf nu het grote publiek welkom in de […]
  • Twentse sagen op Erve Senkeldam20 juli 2021 Twentse sagen op Erve Senkeldam Aan de Deldensestraat 117 op Erve Senkeldam wordt komende vrijdag (23 juli) een bijzondere voorstellinge gehouden waarbij Twentse sagen centraal staan. Vertelster en theatermaker NinaDis […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]