Bij GFC moet het nu echt gebeuren

De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. “Ja we staan veel te laag” aldus trainer Romano Lammertink die het gebrek aan punten wijt aan scorend vermogen. “We krijgen in elke wedstrijd als eerste de beste kansen maar die maken we niet, de tegenstander vervolgens vaak wel. Zo simpel is het.” Morgen is er voor de rood zwarten de kans om daar wat aan te doen tijdens de uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit. Een cruciaal duel. GFC is 11e met 14 punten uit 15 duels. Hoeve Vooruit is 13e en voorlaatste met een punt minder en twee wedstrijden meer gespeeld. De thuiswedstrijd in oktober van vorig jaar eindigde overigens in Goor zoals het begon: 0-0.

Hector speelt in dezelfde klasse thuis tegen TVO en moet winnen om nog iets van het seizoen te kunnen maken. Trainer Mark Dijkstra moet het doen zonder de geschorste Jorno de Vries, die vorige week rood kreeg in het duel tegen BSC Unisson en geblesseerde Joery Wenderman. Voor vv Twenthe wacht het duel der middenmoters thuis tegen het Larense Witkampers. Bij de Goorse Tricolores is iedereen fit maar mag Michiel Wijnbergen vanwege een schorsing niet meedoen. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14.00 uur en zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]