Bij GFC moet het nu echt gebeuren

De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. “Ja we staan veel te laag” aldus trainer Romano Lammertink die het gebrek aan punten wijt aan scorend vermogen. “We krijgen in elke wedstrijd als eerste de beste kansen maar die maken we niet, de tegenstander vervolgens vaak wel. Zo simpel is het.” Morgen is er voor de rood zwarten de kans om daar wat aan te doen tijdens de uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit. Een cruciaal duel. GFC is 11e met 14 punten uit 15 duels. Hoeve Vooruit is 13e en voorlaatste met een punt minder en twee wedstrijden meer gespeeld. De thuiswedstrijd in oktober van vorig jaar eindigde overigens in Goor zoals het begon: 0-0.

Hector speelt in dezelfde klasse thuis tegen TVO en moet winnen om nog iets van het seizoen te kunnen maken. Trainer Mark Dijkstra moet het doen zonder de geschorste Jorno de Vries, die vorige week rood kreeg in het duel tegen BSC Unisson en geblesseerde Joery Wenderman. Voor vv Twenthe wacht het duel der middenmoters thuis tegen het Larense Witkampers. Bij de Goorse Tricolores is iedereen fit maar mag Michiel Wijnbergen vanwege een schorsing niet meedoen. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14.00 uur en zijn te volgen via deze site.