Snoeihout vat vlam in buitengebied

De Goorse brandweer is aan het einde van de middag uitgerukt voor een brand aan de Oude Postweg net buiten Goor. Daar stond een vracht snoeihout in brand op een stuk land. Hoe de brand op ’t Zeldam is ontstaan is niet bekend. De spuitgasten hadden het vuur snel onder controle. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Brand in aanleunwoning snel geblust9 oktober 2016 Brand in aanleunwoning snel geblust De Goorse brandweer moest aan het einde van de zondagmiddag uitrukken voor een brand in een aanleunwoning aan de van der Helststraat. In de woonkamer van het huisje 'onder de rook' van De […]
  • Brand in schuur van Coeverdenstraat17 juni 2018 Brand in schuur van Coeverdenstraat In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Slaapkamerbrand in de Merelstraat2 januari 2017 Slaapkamerbrand in de Merelstraat De brandweer moest vanmiddag in actie komen in de Merelstraat. Daar ontstond brand in één van de slaapkamers en de badkamer. De brandweer was snel ter plekke en had het vuur snel onder […]
  • PvdA niet blij met antwoorden over brand van Kollaan26 juni 2017 PvdA niet blij met antwoorden over brand van Kollaan De PvdA-fractie in de gemeente Hof van Twente neemt geen genoegen met de uitleg die door brandweercommandant Stephan Wevers is gegeven over het niet uitrukken van de brandweer vanuit […]