Win een sprinklerinstallatie met Aqua+

Om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen, schenkt Aqua+ elk jaar een sprinklerinstallatie. Doel is om het brandveiligheidsprobleem op te lossen en om de bekendheid van sprinklersystemen voor veiligheid van mensen te vergroten. De bedrijven kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen. De installaties worden geschonken vanuit de Rudolf Walhof Foundation. De Rudolf Walhof Foundation is een eerbetoon aan de in april 2005 overleden oprichter van Aqua+, die zich in 1976 op sprinklers ging toeleggen en daarmee de basis voor het succes van het bedrijf legde.


“Ook dit jaar willen we graag weer een installatie schenken” zegt Edith Walhof, voorzitter van de Rudolf Walhof Foundation. “Organisaties die daarvoor in aanmerking willen komen moeten natuurlijk wel aan een paar voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden staan op de website van Aqua+ vermeld (www.aqua.nl). “We zien de aanmeldingen graag voor 1 juni 2017 tegemoet”.

Regge
Maar de Rudolf Walhof Foundation doet meer. Zowel internationaal, nationaal als regionaal worden projecten ondersteund. Zo wordt ook het project Stads-Regge Goor ondersteund.

De Gemeente Hof van Twente en Stichting Stads-Regge Goor zien de Stads-Regge graag terug in Goor, want water zorgt voor meer leefbaarheid in de stad, recreatie en toerisme. Voorzitter Henk Meijerink van Stichting Stads-Regge: “Het is fantastisch dat de Rudolf Walhof Foundation het projectplan van Stichting Stads-Regge Goor ondersteunt. Ik hoop dat meerdere bedrijven dit voorbeeld doen volgen”.