Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters

Amanda Slot-Willems heeft zondag de eerste editie van de Dutch Masters of MTB gewonnen. De Goorse huisarts had tien uur en een kwartier nodig voor de liefst 200 kilometer lange tocht op de mountainbike. Daarmee was ze veruit de snelste vrouw. En dat ze daarmee een uitstekende prestatie leverde bleek wel uit de namen om haar heen op het uitslagenformulier. Zo wist Slot-Willems onder meer voormalig professioneel wielrenner en oud-Tour de France deelnemer Rob Kleinsman uit Hengelo achter zich te houden.

De mede door Theo de Rooij georganiseerde Dutch Masters of MTB ging zondagochtend al om 6.00 uur van start in Haarle, waar ook de finishstreep was getrokken. Deelnemers kregen een uitdagende tocht voor de kiezen, waarbij ook Goor via de Herikerberg op slechts een kleine afstand gepasseerd werd. Het was een goede dag voor de familie Slot. Michiel Slot, echtgenoot van de winnares en voorzitter van de Goorse wielerstichting, kwam na iets minder dan negen uur als vijftiende man over de streep.

Gerelateerde berichten

  • Podiumplaats Amanda Slot-Willems in loodzware Drenthe 20028 december 2017 Podiumplaats Amanda Slot-Willems in loodzware Drenthe 200 Een strijd tegen de elementen, ofwel een echte helletocht. De Drenthe 200 was donderdag meer dan hero├»sch te noemen en kreeg een Goorse deelneemster op het erepodium. Amanda Slot-Willems, […]
  • Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets6 mei 2020 Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor […]
  • Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief29 juli 2017 Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief Tevreden gezichten bij de organisatie van de zomerse kinderactiviteiten van ondernemersvereniging Goor Collectief. Vanmiddag kwamen zeker zestig af op de mountainbike-clinic die werd […]
  • MTB Toerclub zoekt nieuwe trainers28 februari 2019 MTB Toerclub zoekt nieuwe trainers De Goorse Toerclub zit in de lift en zoekt nieuwe trainers. Om te voorzien in de begeleiding zoekt de lokale fietsvereniging, die inmiddels twee jaar bestaat, nieuwe coaches voor de jeugd […]
  • MTB in de sneeuw4 februari 2019 MTB in de sneeuw Een tocht in een prachtig decor. Dit weekend waren er in het buitengebied van Goor en Delden prima omstandigheden voor de MTB-tocht door Twickel. […]