Hector toont veerkracht en wint met 2-1

Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de groen witten een handvol kansen maar die werden allemaal niet benut. De eerste kans aan de andere kant was wel raak. Een inschattingsfout in de defensie leverde voor een van de Beckumse aanvallers de kans op om richting de goal te gaan en te scoren: 1-0. Daarna waren er weer een paar goede mogelijkheden voor Hector maar voor rust werd niet meer gescoord.

In de tweede helft ging Hector fel op jacht naar de gelijkmaker en oefende veel druk uit op de goal van de bezoekers. TVO loerde daarentegen op de counter. Na een aantal goede kansen uit dode spesituaties viel de verdiende gelijikmaker twintig minuten voor tijd. Een voorzet van het Remy Dijkstra werd binnen gekopt door Unal Kel: 1-1. Daarna ging Hector door en drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd die ijver beloond. Cristian Haverslag legde de bal op het hoofd van spits Marinus Wolters die de 2-1 binnen kopte en zo Hector de 2-1 zege bezorgde. Door de overwinning kan Hector weer een beetje naar boven kijken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is 6e met 26 punten uit 17 wedstrijden. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen FC Het Centrum in Enschede.

Gerelateerde berichten

  • Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart29 april 2018 Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart Hij is zeker niet bezig aan zijn meest gelukkige seizoen dat ook gekenmerkt is door blessures, maar vandaag toonde Hector-spits Marinus Wolters zijn klasse in de wedstrijd tegen Rood […]
  • Hector wint ook van Buurse22 april 2018 Hector wint ook van Buurse Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]