Hector toont veerkracht en wint met 2-1

Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de groen witten een handvol kansen maar die werden allemaal niet benut. De eerste kans aan de andere kant was wel raak. Een inschattingsfout in de defensie leverde voor een van de Beckumse aanvallers de kans op om richting de goal te gaan en te scoren: 1-0. Daarna waren er weer een paar goede mogelijkheden voor Hector maar voor rust werd niet meer gescoord.

In de tweede helft ging Hector fel op jacht naar de gelijkmaker en oefende veel druk uit op de goal van de bezoekers. TVO loerde daarentegen op de counter. Na een aantal goede kansen uit dode spesituaties viel de verdiende gelijikmaker twintig minuten voor tijd. Een voorzet van het Remy Dijkstra werd binnen gekopt door Unal Kel: 1-1. Daarna ging Hector door en drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd die ijver beloond. Cristian Haverslag legde de bal op het hoofd van spits Marinus Wolters die de 2-1 binnen kopte en zo Hector de 2-1 zege bezorgde. Door de overwinning kan Hector weer een beetje naar boven kijken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is 6e met 26 punten uit 17 wedstrijden. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen FC Het Centrum in Enschede.