Twenthe doet goede zaken in derde klasse B

Twenthe heeft vanmiddag een afgetekende 3-0 zege geboekt. Op het eigen kunstgras werd het Larense Witkampers over de knie gelegd. De ploeg van trainer Michiel Mensink was heer en meester en creëerde een groot aantal kansen in het eerste half uur maar kwam pas, zoals wel vaker dit seizoen, laat tot scoren. Jasper Groothuis brak in de 28e minuut de ban en schoot Twenthe op een 1-0 voorsprong. Dat was ook de ruststand. Na de thee kroop ook Witkampers meer uit de schulp en moest doelman Bas Zweers van de Goorse Tricolores een paar keer handelend optreden.

De 2-0 kwam op naam van Mark Nijland die een voorzet van Jasper Groothuis vrij binnen te koppen. In de laatste minuut was er nog een discutabele rode kaart voor Stef Eland. De Twenthe-speler pakte na een lichte overtreding zijn tweede geel en kon voortijdig inrukken. Even later betekende een overtreding van Witkampers binnen de 16-meter een strafschop voor de thuisploeg. Mark Nijlad schoot vanaf elf meter gedecideerd binnen zorgde et zijn tweede goal van de middag voor het slotakkoord. Twenthe doet met de overwinning goede zaken in de derde klasse B en klimt naar de zesde plek met nu 24 punten uit 18 wedstrijden. Volgende week is in Apeldoorn TKA de tegenstander. Dat is de nummer elf van de ranglijst met vijf punten minder.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]
  • Twenthe ook onderuit bij Eerbeekse Boys18 september 2016 Twenthe ook onderuit bij Eerbeekse Boys Twenthe Goor kan prestatief nog niet aarden in de derde klasse. Na drie speelronden staat de teller op slechts één punt. Vanmiddag ging de formatie van trainer Michiel Mensink met 3-2 […]
  • Twente verliest van NEO en blijft derdeklasser10 juni 2018 Twente verliest van NEO en blijft derdeklasser Twenthe is er niet in geslaagd om de finale van de nacompetitie te bereiken. De ploeg van de scheidende trainer Michiel Mensink verloor vanmiddag op eigen veld met 0-2 van het Bornse NEO […]
  • Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten7 oktober 2017 Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten Het eerste elftal van vv Twenthe speelt morgen als enige Goorse club een competitiewedstrijd doordat de wedstrijden van GFC en Hector tegen respectievelijk TVO en BSC Unisson werden […]
  • Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-24 december 2016 Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-2 Twenthe heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de derde klasse B door de nummer 5 van de ranglijst, Warnsveldse Boys, met 7-2 over de knie te leggen. Na 13 minuten viel de eerste goal […]