Jacqueline Groothengel nu ook bij de Sarah’s

Ze is een kasteleinsdochter met het hart op de tong en volgens haar vrienden en familie vaak ook onbehouwen in haar uitspraken. ‘Never a dull moment’ met Jacqueline Groothengel die vannacht om 00.00 uur haar vijftigste levensjaar in ging. Uiteraard ging dat, evenals ‘Jacky’ doorgaans, niet onopgemerkt voorbij. Voor haar woning in de Nachtegaalstraat tal van teksten, versieringen, poppen en geluid. De dochter van de vroeger uitbaters van café De Batse, wijlen Bert en Roelie Groothengel, gaat het feest uiteraard ook nog op andere wijze vieren. Bij haar huidiger werkgever Erve Brooks in haar geboorteplaats Gelselaar. Via deze weg willen vrienden en familie alvast een voorschot nemen op die party met de hartelijke felicitaties via de digitale snelweg.

Gerelateerde berichten

  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]
  • Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar15 september 2017 Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar Groot feest vandaag in huize Spoelder aan de Diepenheimseweg. Simone is op deze vrijdag precies 50 jaar oud en dat wordt vanavond groots gevierd met een Hippy-feest bij café Buddy's. […]
  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij café Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]
  • Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg29 maart 2018 Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg Een kettingbotsing met drie getroffen auto's aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat […]