Dievengilde blijft actief in Goor

De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren raak in het Twentse Haagje met diverse inbraken of pogingen daartoe. Zo werd vorige week in de nacht van woensdag 16 maart en donderdag 17 maart een poging gedaan om een bouwkeet open te breken aan de Lindelaan. In diezelfde nacht werd, ook op ’t Gijmink, in de Berkenstraat een ruit uit een auto gesloopt en werd een kentekenbewijs gestolen.

Ook werd op die donderdag een bestelbus aan de Meidoornstraat vernield en werd daaruit gereedschap gestolen. Aan de Stationslaan werd een Batavus-fiets ontvreemd. En tenslotte werden, zoals eerder gemeld, op zaterdagavond sieraden gestolen uit een woning aan de Anjerstraat. Het dievengilde bleek ook elders in de Hof uiterst actief in de afgelopen week. Wie meer weet over bovenstaande zaken kan contact opnemen met de lokale politie via 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker25 augustus 2020 Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker Een inwoner van de Buitenhagen is in het afgelopen weekeinde gewond geraakt toen hij in de nacht van zaterdag op zondag, gewond raakte tijdens een achtervolging met een inbreker. Die werd […]
  • Tablet gestolen in de Berkenstraat4 september 2017 Tablet gestolen in de Berkenstraat In de afgelopen week is er ingebroken in een woning aan de Berkenstraat op 't Gijmink in Goor. Dat is gebeurd tussen dinsdagmiddag en woensdagochtend. De dief wist naar alle […]
  • Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat18 maart 2017 Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat Een inbraak vanavond in de Goorse Anjerstraat. Daar werden sieraden en goudwerk gestolen uit een woning tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet […]
  • Roep om buurtpreventie groter na inbraakgolf28 januari 2017 Roep om buurtpreventie groter na inbraakgolf Inbrekers blijven Goor teisteren. Nadat vorige week de bewoners van de Kwartelstraat het slachtoffer werden van inbraken waren in de afgelopen dagen woningen in de Potgieterstraat, van der […]
  • Inbrekers weer hyperactief in Goor, ook OAD bestolen7 juni 2016 Inbrekers weer hyperactief in Goor, ook OAD bestolen Inbrekers hebben in de afgelopen week weer flink huisgehouden in het Goorse. Vanuit het kantoor van de OAD-garage werden in de nacht van zaterdag op zondag twee geldkistjes weggenomen met […]