Dievengilde blijft actief in Goor

De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren raak in het Twentse Haagje met diverse inbraken of pogingen daartoe. Zo werd vorige week in de nacht van woensdag 16 maart en donderdag 17 maart een poging gedaan om een bouwkeet open te breken aan de Lindelaan. In diezelfde nacht werd, ook op ’t Gijmink, in de Berkenstraat een ruit uit een auto gesloopt en werd een kentekenbewijs gestolen.

Ook werd op die donderdag een bestelbus aan de Meidoornstraat vernield en werd daaruit gereedschap gestolen. Aan de Stationslaan werd een Batavus-fiets ontvreemd. En tenslotte werden, zoals eerder gemeld, op zaterdagavond sieraden gestolen uit een woning aan de Anjerstraat. Het dievengilde bleek ook elders in de Hof uiterst actief in de afgelopen week. Wie meer weet over bovenstaande zaken kan contact opnemen met de lokale politie via 0900-8844.