Optie1 sluit haar deuren

Wederom een slag voor het Goorse winkelbestand. Optie1 trekt de stekker uit haar vestiging in het Twentse Haagje. De telecomzaak maakte sinds 2012 onderdeel uit van het straatbeeld in het centrum. Met wisselend succes. De onderneming maakte al eens een doorstart. Vanaf maandag kunnen de vaste klanten terecht bij de vestiging in Haaksbergen, die ook onderdeel uitmaakt van de landelijke keten. Na de geboorte van Optie1 in 2012 vestigden ook All4Gsm en The Phoneshopper zich de laatste jaren in de Grotestraat op het gebied van telefonica.

Gerelateerde berichten

  • All4GSM gezelligste winkel in Hof van Twente11 januari 2016 All4GSM gezelligste winkel in Hof van Twente De nieuwe All4GSM-winkel in het Goorse centrum is gekozen tot 'Gezelligste winkel in de Hof van Twente'. De telefoonshop wist de meeste stemmen te vergaren in Goor en omgeving en bleef […]
  • Pieter van Zwanenburg wordt wethouder in Haaksbergen11 juli 2022 Pieter van Zwanenburg wordt wethouder in Haaksbergen Na 12 jaar wethouderschap in de gemeente Hof van Twente zou Pieter van Zwanenburg terugkeren naar de politie waar hij daarvoor werkzaam was, maar de Gorenaar blijft toch actief in de […]
  • Spelregels voor Goorse horeca tijdens School en Volksfeest16 mei 2022 Spelregels voor Goorse horeca tijdens School en Volksfeest De gemeente Hof van Twente heeft voor de Goorse horecazaken een aantal spelregels opgesteld die gelden tijdens het Schoolfeestweekend. Zo worden er naast het Schoolfeest geen andere […]
  • Nieuwe mozaïekbank symbool van vrijheid5 mei 2022 Nieuwe mozaïekbank symbool van vrijheid Het nieuwe symbool van vrijheid valt meteen in de smaak bij de Goorse bevolking. De nieuwe mozaïekbank, die vandaag ten doop is gehouden op 5 mei, werd meteen bezet door het winkelend […]
  • Perfecte ingrediënten voor gezellige rommelmarkt27 april 2022 Perfecte ingrediënten voor gezellige rommelmarkt Het is op dit moment weer gezellig druk in het Goorse centrum tijdens Koningsdag. De traditionele rommelmarkt én de goede omstandigheden brengen veel mensen op de been die op koopjesjacht […]