Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor

Bezoekers van de brainstormavond ‘Har(d)t voor Goor’ op donderdag 13 april wordt gevraagd om een smartphone of een tablet mee te nemen naar De Reggehof. Hiermee zal op interactieve wijze (Wifi is aanwezig) een enquete worden gehouden waarin op diverse stellingen over Goor kan worden gestemd. Zo kan een direct beeld worden geschetst van de meningen van bezoekers over de identiteit van het Twentse Haagje en de eventuele verbeterpunten.

De avond wordt georganiseerd door de Goorse Stadsraad in samenwerking met Goor Collectief. Tijdens de avond zijn er diverse zogenoemde ‘zeepkist-sprekers’ uit diverse lagen van de Goorse bevolking en wordt ook het publiek ondervraagd. De avond is voor iedereen die Goor een warm hart toedraagt maar ook hard kan en wil zijn in zijn of haar oordeel, zoals de titel van de bijeenkomst aangeeft. Har(d)t voor Goor begint op donderdag 13 april om 20.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Derde filmpje Har(d)t voor Goor online8 april 2017 Derde filmpje Har(d)t voor Goor online Komende donderdag hoopt de Stadsraad en Goor Collectief heel veel Gorenaren te begroeten tijdens de brainstorm-bijeenkomst Har(d)t voor Goor in De Reggehof. Dan worden aan de hand van […]
  • Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’4 maart 2015 Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’ Goor als stad van de mozaïeken, de Regge weer door het centrum en het streven om van Goor een klimaatneutrale stad te maken. Dit alles om de stad weer nét dat beetje extra te geven, dat […]
  • Eeftink, Hakkert, Admiraal en Goksu sprekers tijdens Har(d)t voor Goor12 april 2017 Eeftink, Hakkert, Admiraal en Goksu sprekers tijdens Har(d)t voor Goor De Goorse cabaretièr Bert Eeftink en Yalp-directeur Ben Admiraal zijn twee van de vier sprekers tijdens de brainstorm-bijeenkomst Har(d)t voor Goor, morgenavond in De Reggehof. Zij zijn de […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor…3 april 2017 Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor… In aanloop naar de brainstorm- en debatavond Har(d)t voor Goor die volgende week donderdagavond in De Reggehof wordt gehouden, is een tweede filmpje online gezet waarin een stelling over […]