Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink

Het is vandaag Nationale Boomfeestdag en dat houdt in dat er in het hele land bomen worden geplant door kinderen om hen meer kennis en inzicht te laten krijgen in het belang van bomen voor een duurzame leefomgeving. In Goor gingen leerlingen van ODS ’t Gijmink vanochtend de wijk in samen met wethouder Wim Meulenkamp én medewerkers van Gildebor om bomen te planten in het nieuwe Gijmink. Dit ook als startsein voor het groener maken van de vernieuwde woonwijk. Er werden in totaal 29 bomen geplant.

Wethouder Meulenkamp in actie met de Gijminkleerlingen

 

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats14 maart 2018 Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats Op de plek waar medio januari een ravage werd aangericht door Code Rood, is vanochtend weer een verse boom geplaatst. Kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool gaven zo met de gemeente […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Tablet-methode Gijmink als blauwdruk7 april 2017 Tablet-methode Gijmink als blauwdruk Als pioniers voor de landelijke toekomst. Zo worden de leerlingen en leraren graag omschreven bij ODS ’t Gijmink. Daar werd deze week namelijk hun nieuwe lesmethode Snappet langs de […]
  • Gijmink wint windmolenwedstrijd24 april 2015 Gijmink wint windmolenwedstrijd Leerlingen van groep 8 van de Gijminkschool hebben het duurzaanheidsproject "Bouw je eigen Windmolen' gewonnen. Dit project dat werd geïnitieerd door de gemeente Hof van Twente bestond uit […]