IJsbaan voorlopig dicht

101202_Ijsbaan2

De Goorse ijsbaan blijft de komende dagen gesloten. Door de hevige sneeuwval is het niet mogelijk om voor vandaag te baan te prepareren. Morgen en overmorgen zal er ook niet geschaatst kunnen worden. Daarna wordt opnieuw bekeken of de Goorse ijsbaan geopend kan worden.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw riool in Spreeuwenstraat23 november 2010 Nieuw riool in Spreeuwenstraat De gemeente is begonnen met de rioolwerkzaamheden aan de Spreeuwenstraat. Het gehele tracé wordt voorzien van nieuwe rioolbuizen. De werkzaamheden zullen meer dan half jaar duren. Het werk […]
  • Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb 23 oktober 2014 Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb Op de bovenverdieping van de bibliotheek gaat Kunstuitleen Hof van Twente morgen een expositie inrichten van kunstenaar Ben Zweerink uit Holten. De kunstuitleen zal werken van hem […]
  • Wel kranslegging maar zonder publiek3 mei 2021 Wel kranslegging maar zonder publiek Evenals vorig jaar zal de jaarlijkse dodenherdenking morgen anders verlopen dan in de jaren voor corona. Er is in Goor geen stille tochten en een publieke bijeenkomst bij het […]
  • Goors pilotengilde uitgebreid…13 oktober 2011 Goors pilotengilde uitgebreid… Nog even en de slogan voor Goor kan zijn: "Muzikaal, in de Tent en de lucht". Het lijkt erop dat naast de passie voor muziek en het School- en Volksfeest ook de luchtvaart bezit neemt van […]
  • biljartoernooi2011_00531 december 2011 Nijenhuis beste biljarter bij Buddy’s Benno Nijenhuis heeft het biljartoernooi van de Buddy’s op zijn naam geschreven. De Hectoriaan wist gisteravond te zegevieren over Gerrit Haverkate, die tweede werd. Haverkate bereikte die […]