Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster

Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het tv-programma Korenslag. Hofkoren is één van de blikvangers op de evenementenkalender van dit weekeinde. Tijdens het zangevenement dat zondag om 13.00 uur begint komen diverse koren in actie op verschillende plekken in het verenigings- en evenementencentrum. Morgenavond is Erik van Muiswinkel te gast in het Goorse theater. De bekende cabaretier brengt dan zijn programma De Olieworstelaar op de planken.

Eric van Muiswinkel

Bij De Ster is morgen een band- en leerlingenavond van de Goorse gitaarvirtuoos Gerrit ‘Getje’ Grevink (foto onder) die dan ook zelf in actie zal komen met een Goorse gelegenheidsband. Bij café Buddy’s zijn de zendpiraten van Los Banditos actief. Zij draaien het hele weekeinde typische geheime zendermuziek die ook in de ether te horen is. Voor alle activiteiten klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…13 april 2018 Piraten, Stem van de Regge en een sprookje… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy's. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat […]
  • Schlagerkoor, The Monoman en Palmpasen…12 april 2019 Schlagerkoor, The Monoman en Palmpasen… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het zogenoemde Frühlings-fest van het Goorse Schlagerkoor in zaal De Ster. daar is vanavond de eerste uitvoering van de show met […]
  • Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…13 oktober 2017 Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen… Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & […]
  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]