Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper

Weer een sleutelduel voor vv Twenthe, morgen in de derde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaat op bezoek bij TKA en kan in Apeldoorn goede zaken doen om aan te haken bij de subtop. Twenthe, dat Elmar Gierveld moet missen wegens een schorsing, heeft als nummer zes nu 24 punten en komt bij winst op gelijke hoogte met de nummer 5, Warnsveldse Boys dat in deze speelronde koploper Lemelerveld treft. Een klasse lager speelt het geplaagde GFC ook tegen de koploper. Barbaros komt op bezoek op sportpark Heeckeren.

GFC speelde eerder dit seizoen gelijk tegen koploper Barbaros

GFC presteert tot nu toe onder de maat en moet vrezen voor degradatie, zeker na de nederlaag tegen Hoeve Vooruit vorige week. Toch kan er vertrouwen worden geput uit het feit dat eerder dit seizoen, in Hengelo, Barbaros op 0-0 werd gehouden. Iets dat niet veel ploegen gegeven is in deze voetbaljaargang. Hector gaat naar Enschede voor het treffen met FC Het Centrum. Bij de groen witten keert Jorno de Vries terug van een schorsing en is Joeri Wenderman nog geblesseerd.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • Moormann terug bij GFC na lange revalidatie6 mei 2017 Moormann terug bij GFC na lange revalidatie Hij was tot en met vorig seizoen één van de sterkhouders bij GFC maar kreeg in juli van het vorig jaar rugproblemen die hem bijna een jaar aan de kant hielden. Thijs Moormann werd in […]
  • GFC kansloos tegen koploper Barbaros26 maart 2017 GFC kansloos tegen koploper Barbaros GFC was vanmiddag niet opgewassen tegen de koploper in de vierde klasse B. In een eenzijdig duel ging de ploeg van trainer Romano Lammertink met 0-4 onderuit. Na 24 minuten viel de eerstye […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]