Nils Waanders wint Duurzaamheidsprijs

Nils Waanders heeft beslag gelegd op de Duurzaamheidsprijs 2017. De ondernemer van Waanders Ontwerp heeft een app ontworpen waarmee douchen leuker en goedkoper wordt. De grafisch vormgever ontwikkelt namelijk ook technische apps en deed dat ook voor de inzending van de duurzaamheids-erkenning van de gemeente. In zijn app stel je namelijk tijdens het douchen een tijd en playlist met je favoriete muziek samen. Zo verkort je de effectieve douchetijd en hoor je jouw favoriete muziek. “Kortom, win-win”, aldus Waanders. De jury prijst met name de creatieve ingeving van hem, die het winstbedrag (2500 euro) gaat investeren in de app.

Gerelateerde berichten

  • Waanders en Morsink gaan samen10 september 2019 Waanders en Morsink gaan samen Nils Waanders van Waanders Ontwerp en Michelle Morsink van SPLETSCH! gaan verder als één bedrijf onder de naam Waanders.studio. Dat doen ze in het pand waar Waanders al is gevestigd aan […]
  • Inschrijven voor Duurzaamheidsprijs kan nog tot 10 december25 november 2017 Inschrijven voor Duurzaamheidsprijs kan nog tot 10 december Het borrelt en bruist in de Hof van Twente, aldus de gemeente. Deze roept op om mee te doen aan de Duurzaamheidsprijs van dit jaar. "Er ontstaan elke week weer nieuwe groene […]
  • Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand11 juni 2015 Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand Grafisch bureau Waanzinnig vestigt zich medio juli aan het Julianaplein. Het bedrijf van Gorenaar Nils Waanders neemt zijn intrek in het voormalige pand van uitzendbureau Randstad, naast […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Duurzaamheidsprijs op herhaling23 oktober 2017 Duurzaamheidsprijs op herhaling De gemeente gaat voor de tweede keer op zoek naar het meest duurzame idee voor de samenleving, het milieu en de economie in Goor en omgeving. Tot en met zondag 10 […]