GFC kansloos tegen koploper Barbaros

GFC was vanmiddag niet opgewassen tegen de koploper in de vierde klasse B. In een eenzijdig duel ging de ploeg van trainer Romano Lammertink met 0-4 onderuit. Na 24 minuten viel de eerstye goal uit een vrije trap. Topschutter Hakan Kocoz poeierde de bal vanaf 25 meter in het doel en brak de ban voor de bezoekers uit Hengelo. Vier minuten later was het weer raak. Erhan Bilen scoorde ook van afstand. Hij nam een bal ineens op de schoen en zorgde daarmee voor de 0-2. Op slag van rust konden de handen op elkaar voor de derde fraaie treffer van Barbaros. Een vrije trap van opnieuw Hakan Kocoz vloog op prachtige wijze in de kruising.

Ook in de tweede helft was Barbaros duidelijk een maatje te groot voor GFC. Na een klein uur werd het 0-4. Burak Babuloglu was dit keer de doelpuntenmaker voor de de titelfavoriet. Daarna werd niet meer gescoord. GFC zakt door de nederlaag naar de voorlaatste plaats op de ranglijst in de vierde klasse B en zit dus serieus in degradatienood. Concurrenten TVO en FC Het Centrum wonnen namelijk wel vandaag. Volgende week speelt GFC de Hofderby tegen Rood Zwart in Delden.