“Ik mis Jeanette nog elke dag”

In het jaarboek van Goorsnieuws, dat half januari verschijnt, wordt teruggekeken op de vliegramp in Tripoli waarbij Jeanette van Oeveren om het leven kwam. Vlak voor het fatale ongeluk reisde Jeanette met haar vriendin Anneli Bronkhorst twee weken door Zuid-Afrika. “Ik mis Jeanette nog elke dag”, vertelt Anneli in het overzichtsboek. “We belden elke dag met elkaar. Nu nog verwacht ik elk moment een telefoontje van haar”. Bij de ramp in Libië kwamen meer dan honderd Nederlanders om het leven.

jeanettevanoeveren

Het vliegtuig verongelukt op 12 mei. De nabestaanden moeten bijna een maand wachten voordat ze defintief afscheid kunnen nemen van Jeanette. Ze is geboren en getogen in Zuid-Afrika en uiteindelijk in Goor terecht gekomen waar ze een reisburo runt. Anneli en Jeanette kennen elkaar al jarenlang uit die reiswereld. Anneli leest het dankwoord voor op de plechtigheid. “Jeanette was een heerlijke sprankelende en creatieve vrouw”, aldus de aangeslagen Bronkhorst. Het jaarboek van Goorsnieuws is alleen te verkrijgen bij de C1000 en zegelspaarders hebben voorrang bij de beperkte oplage.

Gerelateerde berichten

  • Hector onderuit tegen Sportclub Enschede13 september 2015 Hector onderuit tegen Sportclub Enschede Hector ging in het tweede competitieduel van het nieuwe seizoen onderuit tegen Sportclub Enschede. Uiteindelijk een verdiende nederlaag al kwamen de groen witten goed uit de startblokken. […]
  • Schoolfeestvlag in de Amsterdam ArenA10 augustus 2014 Schoolfeestvlag in de Amsterdam ArenA De heel opvallende kijker zal het wellicht hebben opgemerkt tijdens Studio Sport of een middagje op de bank met FOX Sports op het scherm. De Schoolfeestvlag in de Amsterdam ArenA. Tijdens […]
  • Blauwe munten-avond bij De Ster (Adv)17 februari 2014 Blauwe munten-avond bij De Ster (Adv) Het was al aangekondigd en komende vrijdagavond is het zover. Een ieder die nog in het bezit van de zogenoemde blauwe Stermunten kan die op gaan maken tijdens een bijzondere avond waarin […]
  • d3520d48fb14967df3e53971132ad96a26 maart 2013 Paul Hoek viert 25ste verjaardag Paul Hoek behoort ook tot de club van 25. De Gorenaar vierde deze mijlpaal dit weekend met zijn vrienden. De voetballer van vv Twenthe en werknemer van Hoek Tankstation en de wasstraat […]
  • jb grasparkietbert12 juli 2013 Grasparkiet Bert vandaag weggevlogen Vanmorgen heeft grasparkiet Bert kans gezien om, via een openstaande buitendeur, het ruime sop te kiezen. Heeft u Bert gezien, of weet u waar hij is, dan graag uw reactie via mail.