Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN

De hockeydames van GMHC gingen vandaag op eigen veld onderuit bij HCHN. De ploeg van trainster Ans Vorkink verloor, na de 9-0 zege van vorige week in Twello, met 2-5. Zij moest noodgedwongen zes jeugdige invallers opstellen door blessures. Zo kan ze voorlopig niet beschikken over Anne Jansen die vorige week haar neus brak toen daar hard een bal op geslagen werd. Tot aan de rust kwamen de Goorse dames nog wel goed mee en was het 1-2. Voor GMHC scoorde Isabel Hevink. Aan het begin van de tweede helft waren er een paar goede kansen op de gelijkmaker maar de treffer viel aan de andere kant: 1-3. Laureen Slaghekke bracht de score nog terug tot 2-3 maar in de slotfase liep HCHN toch uit en werd het uiteindelijk 2-5. Volgende week wacht de uitwedstrijd in en tegen Holten.

GMHC dames 1

Gerelateerde berichten

  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn25 april 2016 Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn Het eerste dameshockeyteam van GMHC won zondag vrij eenvoudig van Twello. Op het kunstgras aan de Goorse Rubenstraat werd het 6-2. Bij rust was het 2-0 door treffers van Anne Jansen. Vlak […]
  • Hockeyvrouwen winnen ruim, mannen zwaar onderuit3 oktober 2016 Hockeyvrouwen winnen ruim, mannen zwaar onderuit De hockeydames van GMHC hadden zondag geen kind aan Oude IJsseltreek uit Ulft. De Goorse ploeg van coach Ans Vorkink, won ruim met 8-0 en dat nadat het bij rust al 6-0 was en beslist. […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Hevink slaat gehavend GMHC naar zege10 oktober 2016 Hevink slaat gehavend GMHC naar zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club boekte een keurige 5-0 zege op Twello. Ondanks afwezigheid van enkele speelsters werd toch met speels gemak gewonnen. Isabel Hevink […]