Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN

De hockeydames van GMHC gingen vandaag op eigen veld onderuit bij HCHN. De ploeg van trainster Ans Vorkink verloor, na de 9-0 zege van vorige week in Twello, met 2-5. Zij moest noodgedwongen zes jeugdige invallers opstellen door blessures. Zo kan ze voorlopig niet beschikken over Anne Jansen die vorige week haar neus brak toen daar hard een bal op geslagen werd. Tot aan de rust kwamen de Goorse dames nog wel goed mee en was het 1-2. Voor GMHC scoorde Isabel Hevink. Aan het begin van de tweede helft waren er een paar goede kansen op de gelijkmaker maar de treffer viel aan de andere kant: 1-3. Laureen Slaghekke bracht de score nog terug tot 2-3 maar in de slotfase liep HCHN toch uit en werd het uiteindelijk 2-5. Volgende week wacht de uitwedstrijd in en tegen Holten.