Goorse voetballers met Ruiz in voetbalproject

Maikel Rijnenberg en Lars Nobbe zijn bezig met een sportstimuleringsproject in Costa Rica. Als ambassadeur vonden de Gorenaren FC Twente-vedette en Costa Ricaan Bryan Ruiz bereid om mee te denken over het opzetten een voetbalschool in het Midden Amerikaanse land. De Hectorianen Rijnenberg en Nobbe zijn studenten Sportmanagement in Groningen en als bestuurslid PR- en werving actief binnen de stichting ISOP die zich bezig houdt met sportstimulering. Naast deze functie vervullen de geboren Gorenaren een prominente rol in de organisatie van de voetbalschool vanuit Nederland. In januari 2012 hopen zij hun afstudeerstage te kunnen invullen met het voetbalproject in San José, de hoofdstad van Costa Rica. 

rijnenbergruiz

 Maikel Rijnenberg en Bryan Ruiz (eigen foto)

Gerelateerde berichten

  • Vakantiepret bij Kinderboerderij Kukelnest15 augustus 2017 Vakantiepret bij Kinderboerderij Kukelnest Op Kinderboerderij Het Kukelnest is zondag weer een gezellige middag. Deze Doemiddag staat in het teken van vakantie. De Hofschminkers komen om te schminken en er is een groot […]
  • Vluchtelingen komen vrijdag al2 november 2015 Vluchtelingen komen vrijdag al De vluchtelingen die moeten worden opgevangen in de Goorse sporthal De Mossendam komen eerder dan gepland. In plaats van maandag de 9e komen de asielzoekers komende vrijdag al naar Goor. […]
  • Jonge midwinterhoornblazers in actie…4 januari 2015 Jonge midwinterhoornblazers in actie… De jonge Goorse midwinterhoornblazers Jet Busschers en Lyonne Edel waren vandaag actief bij kampeerboerderij De Langenberg bij Rijssen. Daar vond de strijd om de Zilveren Hoorn plaats. Een […]
  • Malafide schoorsteenvegers actief16 januari 2014 Malafide schoorsteenvegers actief Een aantal inwoners in Goor waarschuwt overige plaatsgenoten voor een malafide dakdekkers- en schoorsteenveegbedrijf. Volgens een aantal proberen ze huis-aan-huis klanten te werven met een […]
  • Ondernemer van het jaar geeft startsein borreluurtje23 juni 2017 Ondernemer van het jaar geeft startsein borreluurtje In de langzaam volstromende feesttent tapten Ron Kuenenger en Glenn Begieneman, de beide voormannen van Bar Bistro d`Olde Smidse, rond vijf uur samen met voorzitter Erwin Zwierink het […]