Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar

De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 paren mee deden aan de Bridgedrive om de Bebseltrofee. Leendert Vriel houdt zich bezig met stervensbegeleiding. De bridgewedstrijd werd gewonnen door het Bornse paar Troost en van Dijk. De heren Nijhof en De Vries waren met een derde plek het beste Goorse paar.

Dick Tuitert van de Lions club met de cheque voor Pietie Krabbendam-Roobol van de stichting Leendert Vriel

Gerelateerde berichten

  • Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel1 maart 2019 Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Bridge, hardlopen en swingen…6 maart 2020 Bridge, hardlopen en swingen… Een relatief rustig weekeinde kwa activiteiten dit keer en dat heeft mede te maken met de annulering van de voorstelling van Tweeduuster in De Reggehof. Vanavond is er wel de bridge-drive […]
  • Opbrengst 1000 euro tijdens benefietbridge11 maart 2020 Opbrengst 1000 euro tijdens benefietbridge De twintigste uitgave van de Lions Bridge Avond heeft 1000 euro opgeleverd voor het goede doel. Het geld werd bijeengebracht door de 46 paren die meededen aan het benefietevenement. […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]