Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar

De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 paren mee deden aan de Bridgedrive om de Bebseltrofee. Leendert Vriel houdt zich bezig met stervensbegeleiding. De bridgewedstrijd werd gewonnen door het Bornse paar Troost en van Dijk. De heren Nijhof en De Vries waren met een derde plek het beste Goorse paar.

Dick Tuitert van de Lions club met de cheque voor Pietie Krabbendam-Roobol van de stichting Leendert Vriel

Gerelateerde berichten

  • Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel1 maart 2019 Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim10 april 2015 Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim De wisseltrofee van De Hofdrive, het door de elf gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente georganiseerde Bridgetoernooi, is gewonnen door Ineke de Boer en Willy Hondelink uit […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom22 februari 2018 Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom De Hof van Twente Hofdrive is ook dit jaar met succes afgerond. De zaal van De Bebsel was bezet met 62 bridgeparen die streden om de Hof van Twente trofee. Wederom ging de winst naar Huub […]
  • Hofdrive bij De Bebsel20 maart 2015 Hofdrive bij De Bebsel De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de […]