FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC

FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De Enschedese eredivisionist en de Goorse vierdeklasser zijn met elkaar in contact gebracht door intermediar Jeroen Wotte die sinds kort ook in het Twentse Haagje woont. De geboren Enschedeër is een broer van de bekende voetbaltrainer Mark Wotte. De wedstrijd tussen GFC en FC Twente moet het hoogtepunt worden van een scala aan activiteiten bij de Goorsche Football Club die dit jaar het 110 jarig bestaan viert.

De huidige selectie van FC Twente met in het midden trainer René Hake

De benodigde contracten voor de wedstrijd zijn maandagavond bij GFC getekend. FC Twente heeft onder meer voor GFC gekozen omdat op sportpark Heeckeren op natuurgras gespeeld kan worden. Het is in juli ook 10 jaar geleden dat GFC Ajax ontving (uitslag 0-9). Die wedstrijd werd destijds gespeeld in het kader van het eeuwfeest van de rood zwarten én gold als afscheidswedstrijd voor de toenmalige aanvoerder Romano Lammertink, de huidige hoofdtrainer van GFC.

Edgar Davids aan de bal tijdens GFC-Ajax op 16 juli van het jaar 2007. Romano Lammertink (l) kijkt toe

vlnr: GFC-voorzitter Eddy Gruppen, Jeroen Wotte en Romano Lammertink

Gerelateerde berichten

  • FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd27 mei 2022 FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gaat FC Twente een wederom een oefenwedstrijd spelen in Goor. Op zondag 3 juli zal het Deense FC Nordsjaelland de tegenstander zijn op […]
  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]
  • Ruim 2000 toeschouwers zien FC Twente winnen in Goor3 juli 2022 Ruim 2000 toeschouwers zien FC Twente winnen in Goor FC Twente heeft vanmiddag de oefenwedstrijd op sportpark Heeckeren tegen het Deense FC Nordsjaelland met 1-0 gewonnen. Ruim 2000 toeschouwers zagen nieuweling Sem Steijn van de Enschedese […]
  • Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan18 juni 2022 Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan De kaartverkoop voor de wedstrijd van FC Twente tegen FC Nordsjaelland is deze week van start gegaan. Het duel wordt op zondag 3 juli gespeeld op sportpark Heeckeren onder organisatie van […]
  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]