FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC

FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De Enschedese eredivisionist en de Goorse vierdeklasser zijn met elkaar in contact gebracht door intermediar Jeroen Wotte die sinds kort ook in het Twentse Haagje woont. De geboren Enschedeër is een broer van de bekende voetbaltrainer Mark Wotte. De wedstrijd tussen GFC en FC Twente moet het hoogtepunt worden van een scala aan activiteiten bij de Goorsche Football Club die dit jaar het 110 jarig bestaan viert.

De huidige selectie van FC Twente met in het midden trainer René Hake

De benodigde contracten voor de wedstrijd zijn maandagavond bij GFC getekend. FC Twente heeft onder meer voor GFC gekozen omdat op sportpark Heeckeren op natuurgras gespeeld kan worden. Het is in juli ook 10 jaar geleden dat GFC Ajax ontving (uitslag 0-9). Die wedstrijd werd destijds gespeeld in het kader van het eeuwfeest van de rood zwarten én gold als afscheidswedstrijd voor de toenmalige aanvoerder Romano Lammertink, de huidige hoofdtrainer van GFC.

Edgar Davids aan de bal tijdens GFC-Ajax op 16 juli van het jaar 2007. Romano Lammertink (l) kijkt toe

vlnr: GFC-voorzitter Eddy Gruppen, Jeroen Wotte en Romano Lammertink

Gerelateerde berichten

  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]
  • Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente28 juni 2017 Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld […]
  • Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente2 juli 2018 Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente Waar er bij en rondom FC Twente veel onrust is over de financiële toekomst van de club is er rondom de eerste oefenwedstrijd van de Enschedese club geen vuiltje aan de lucht. Evenals vorig […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]
  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]