Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers

De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse activiteiten. Het kan in dit geval gaan om het helpen bij het bereiden van maaltijden, koffie schenken, het ondersteunen bij activiteiten of een ommetje te maken met één van de bewoners op de beschikbare duofiets. Specifiek voor De Wheehof worden vrijwilligers gezocht die bewoners eens per twee weken naar een kerkdienst willen begeleiden

De zorgcentra zoeken mensen die goed met ouderen om kunnen gaan en de Nederlandse taal goed beheersen. Ook is bereidheid tot scholing gewenst. Voor meer informatie kan contact op genomen worden met Jolanda van den Noort via 06-34362260 of per email.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Stoevelaar zoekt ‘theevrijwilligers’8 januari 2016 Stoevelaar zoekt ‘theevrijwilligers’ Carint is voor De stoevelaar op zoek naar twee vrijwilligers voor de begeleiding van de zogenoemde ‘theegroep’ eens in de twee weken, op dinsdagmiddag tussen 14.30-16.00 uur. De […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]
  • Wie wil ouderen helpen bewegen?23 september 2015 Wie wil ouderen helpen bewegen? Carint Reggeland zoekt vrijwillgers die het leuk vinden om de ouderen van De Wheehof bij te staan in hun wekelijkse bewegingsuurtje e bewegen. De bewegingslessen worden één keer per week […]
  • Wheehof zoekt vrijwilligers voor ouderen16 juni 2016 Wheehof zoekt vrijwilligers voor ouderen Medewerkers van De Wheehof zoeken versterking. Instelling Carint heeft dringend behoefte aan vrijwilligers die komen ondersteunen bij allerhande (sport)activiteiten. Carint biedt haar […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof23 november 2019 Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof Voor Carintreggeland Huis De Stoevelaar en De Wheehof is de instelling op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten. Een voor de zangmiddag, een bij de bewegingsmiddag voor […]