Urban Hockey tijdens BigBand Festival

Aan het BigBand Festival wordt dit jaar ook een sportief sausje toegevoegd. GMHC organiseert namelijk een Urban Hockey Event in het stadshart van Goor.  Urban Hockey is de straat variant van het gebruikelijke veldhockey. Urban Hockey kan overal gespeeld worden. Door middel van een uitdagend parcours leer je allerlei trucs en vaardigheden. “Doel van dit event is om zoveel mogelijk jeugd, en dan vooral jongens te bereiken om ze kennis te laten maken met de hockeysport”, aldus voorzitter Renier van der Veen. Kijk voor meer info op de website.

Gerelateerde berichten

  • Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs12 juni 2018 Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan […]
  • Henry Vorkink Lid van Verdienste GMHC12 oktober 2018 Henry Vorkink Lid van Verdienste GMHC Tijdens de algemene ledenvergadering van de Goorse Mixed Hockey Club is Henry Vorkink donderdagavond na vele jaren afgetreden als bestuurslid. Hij werd in het zonnetje gezet en benoemd tot […]
  • Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC20 januari 2017 Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC Reinier van der Veen is de nieuwe voorzitter van de Goorse Mixed Hockey Club. Hij werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als nieuwe preses en volgt daarmee […]
  • Inlooptrainingen hockeyclub GMHC24 oktober 2014 Inlooptrainingen hockeyclub GMHC Wie kennis wil maken met hockey in Goor kan morgen naar het complex van GMHC. Aan de Rubensstraat worden namelijk twee inlooptrainingen gegeven. Vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur kan de jeugd […]
  • Opening clubgebouw GMHC in 196116 februari 2017 Opening clubgebouw GMHC in 1961 Waar de hockey anno 2017 sinds enige tijd beschikt over twee velden en een hypermodern clubgebouw, was dit in de vorige eeuw een toefje anders. Toch waren de clubleden van GMHC in 1961 […]