Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen

De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het gemeentehuis in Goor. Er komt een lokaal fonds waarin uit de ondernemersverenigingen, waaronder Goor Collectief, uit alle kernen geld zal worden ingelegd. Voorzitter van het ondernemersplatform is Gorenaar Frans Schuitemaker. Het eerste project waarin de samenwerking tot uiting komt is de invoering van de Hofpas. Dat is een loyaliteitspas voor de hele Hof van Twente in navolging van de Goorse Gelukspas waarop punten te verzamelen zijn tijdens aankopen en die waarde vertegenwoordigen. De Goorse Gelukspas blijft geldig en is straks dus ook in de kernen in de Hof geldig.

Frans Schuitemaker (l) en wethouder Wim Meulenkamp (r) tekenen het convenant

Gerelateerde berichten

  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]
  • Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen25 september 2017 Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen Vanaf 2 oktober wordt in de Hof van Twente de Hofpas officieel in gebruik genomen, een spaarsysteem met een aantal bijzondere kenmerken. De Hofpas gaat in Goor de Gelukspas vervangen. […]
  • Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof17 november 2016 Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof De Goorse Gelukspas krijgt navolging in de hele Hof van Twente. Het systeem waarbij via een puntensysteem kortingen kunnen worden verkregen bij deelnemende winkeliers, zal op termijn ook […]
  • Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?2 augustus 2017 Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ? De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het […]
  • Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie23 juli 2017 Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie De schoolvakantie is begonnen en dat betekent dat velen zich opmaken voor een verblijf elders. De meeste Gorenaren kiezen voor een trip naar het buitenland. Uit een poll op deze site […]