Het is vijf voor twaalf voor GFC

De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde klasse B en moet vrezen voor rechtstreekse degradatie. Morgen is in Delden Rood Zwart de tegenstander en komende donderdag wordt het restant van het eerder gestaakte duel tegen LSV op de rol. Punten pakken is het devies en de manier waarop is daaraan ondergeschikt. Bij GFC ontbreekt Joran Krabbenbos morgen in de Hofderbyvanwege een schorsing. Daartegenover staat wel de terugkeer van Olaf Siegers na een blessure. Hector speelt eveneens een Hofderby. Op sportpark ’t Doesgoor is Sportclub Markelo de opponent.

Olaf Siegers: terug van weggeweest

De groen witten hebben nog een kleine kans om zich te mengen in de strijd om plek 4 maar dan moet er wel gewonnen worden. Trainer Mark Dijkstra kan dan weer beschikken over Jorno de Vries die vorige week ontbrak vanwege een schorsing. Voor vv Twenthe zou het zomaar eens een mooi slot kunnen worden in de derde klasse B. De Goorse Tricolores wonnen vorige week overtuigend bij TKA en staan op de een keurige vijfde plek. Morgen is de nummer 3, Columbia, op het eigen kunstgras de tegenstander. Bij een zege gaat de ploeg van trainer Michiel Mensink zich serieus mengen in de strijd om een plek in de nacompetitie. Mensink kan voorlopig geen beroep meer doen op Lars Willemsen, één van de uitbliners vorige week. Hij is deze week aan zijn heup geopereerd en moet nu een jaar lang revalideren. Alle duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Weinig kans op voetbalduels28 januari 2017 Weinig kans op voetbalduels De kans is niet groot dat de Goorse voetbalclubs morgen in actie komen. De hervatting van de competities in de derde- en vierde klasse B staan wel gepland maar door de sneeuw en de […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]