Leonie Kamphuis erelid Dynamiek

Leonie Kamphuis is benoemd tot erelid van handbalvereniging Dynamiek. Leonie heeft bijna 25 jaar deel uitgemaakt van het bestuur en neemt daar nu afscheid van. Naast de bestuurlijke werkzaamheden deed ze ook de ledenadministratie, was ze scheidsrechter, draaide ze zaaldiensten en verzorgde de zaalindeling. Kamphuis is is het derde erelid van Dynamiek. Eerder werden oprichtster Ciska Freriksen  en haar man, wijlen Ben Freriksen, benoemd. Tijdens de algemene ledenvergadering werd eveneens afscheid genomen van Wendy Nijmeijer. Zij heeft het penningmeesterschap overgedragen aan Irene Mensink. Tijdens de ledenvergadering werd gemeld dat de handbalvereniging flink groeiende is en onlangs is het 80e lid verwelkomde. De verwachting is dat in 2017 het 100e lid bijgeschreven wordt.

Leonie Kamphuis met Dynamiek-voorzitter Karin Spoelder

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC6 november 2017 Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC Handbal vereniging Dynamiek heeft een nieuwe website gelanceerd. De pagina www.hvdynamiek.nl is volledige vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van foto's die gemaakt zijn […]
  • Handbaldames Dynamiek in het nieuw29 januari 2019 Handbaldames Dynamiek in het nieuw Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging […]
  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]
  • WK-finale handbal live in de sporthal20 december 2015 WK-finale handbal live in de sporthal De Goorse handbalvereniging Dynamiek organiseert vanmiddag een Oranjefeestje in sporthal De Mossendam. Centraal staat de finale van het wereldkampioenschap die live kan worden bekeken op […]
  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]