Hector onderuit tegen Markelo

Hector verloor vanmiddag op eigen veld van sportclub Markelo dat door een late treffer de drie punten mee mocht nemen. Het werd 0-1 na een ruststand van 0-0. I de eerste helft golfde het spel op en neer en waren de bezoekers iets bovenliggend. Toch waren er kansen voor beide ploegen. Voor Hector was Christian Jimenez dicht bij een goal na een hoekschop en belandde een kopbal van de lange Sjoerd Koster in de handen van de Markelose doelman.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na 72 minuten voetbal. Een prachtige vrije trap van Lars Brinckate van grote afstand zwabberde in het doel achter Hector-doelman Daniƫl Kolbe. Daarna ging Hector op jacht naar de gelijkmaker. Rick Biesemaat werd nog ingebracht terwijl verdediger Menno de Leeuw zich voorin meldde om als stormram nog iets te forceren. Hector had in de 80e minuut een strafschop verdiend na een handsbal in het 16 meter-gebied maar dat werd net gezien door de scheidsrechter. Het slotoffensief van Hector leidde wel tot een paar kleine kansen maar gescoord werd er niet meer. Door de nederlaag is de subtop definitief uit zicht en zijn er nog wel een paar punten nodig om niet alsnog in de problemen te komen voor Hector. Die kunnen volgende week worden gehaald als de ploeg van trainer Mark Dijkstra op bezoek gaat bij hekkensluiter Rietmolen dat nog maar drie punten heeft en nagenoeg zeker zal degraderen.

Gerelateerde berichten

  • Hector speelt gelijk in Markelo30 oktober 2016 Hector speelt gelijk in Markelo Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name […]
  • Puntendeling Hector tegen Emos25 september 2016 Puntendeling Hector tegen Emos Hector heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Enschedese Emos. Het werd 1-1 op sportpark 't Doesgoor. Emos begon beter aan het duel dan […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]