Goorse waterpoloërs kampioen met ZPC De Hof

De Goorse waterpoloërs Ruud Wolf en Guido de Vries zijn gisteren onder leiding van de Goorse coach Arno Knopers kampioen geworden met het eerste team van ZPC De Hof. Tegen Thetis uit Bemmel werd gisteren, in het eigen zwembad De Vijf Heuvels, met 13-6 gewonnen en daardoor staat De Hof nu vier punten voor op directe concurrent Nunspeet. In de kampioenswedstrijd waren er ook speelminuten voor het Goorse talent Timber Heitink. De jeugdspeler wist daarin ook nog te scoren. ZPC De Hof promoveert nu van de eerste klasse district nu maar de derde klasse bond. “Prachtig dat het ons gelukt is” aldus keeper Guido de Vries. “We zitten er al een paar jaar tegen aan te hikken. We hebben enorm veel zin om het een niveau hoger te proberen, volgend seizoen.”

Guido de Vries

Gerelateerde berichten

  • ZPC De Hof verliest halve finale beker18 juni 2016 ZPC De Hof verliest halve finale beker Een hard gelag voor de waterpolomannen van ZPC De Hof. De voor een groot deel Goors getinte ploeg verloor in de halve finale van de beker van Winterswijk. In de laatste periode moest de […]
  • Afscheid van een zwemicoon…7 juli 2019 Afscheid van een zwemicoon… Duizenden uren bracht hij door in het voormalige zwembad De Whee waar hij grote talenten naar de nationale en internationale top zoals Hinkelien Schreuder en Marleen Veldhuis. Trainer […]
  • Buitenbad op 28 april open met loterij voor De Roos18 april 2018 Buitenbad op 28 april open met loterij voor De Roos Het is deze week al prachtig weer maar daar is door de diverse buitenzwembaden geen rekening mee gehouden en dus is het nog even wachten op waterpret in de zwembaden in de buurt. Het […]
  • Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof11 juni 2018 Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof De Goorse zwemmers van ZPC De Hof presteerden dit weekeinde uitstekend tijdens de 'Special Olympics', een groots toernooi met alle takken van sport voor mensen met een verstandelijke […]
  • Derking benoemd tot ere-official KNZB7 maart 2016 Derking benoemd tot ere-official KNZB Gorenaar Henk Derking is door de Nederlandse Zwembond KNZB benoemd tot ere-official. De vrijwilliger van Zwem en Poloclub De Hof zette zich ruim 35 jaar in voor De Whee die enkele jaren […]