Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel

De tafeltennissers van Olympia zijn nog twee punten verwijderd van het kampioenschap in de tweede klasse H van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won zelf met 8-2 van Borne en zag concurrent Vitesse ’35 uit Hengelo met 7-3 winnen. Aanstaande donderdag is Vitesse de tegenstander in Goor en als twee van de tien partijen in winst worden omgezet kan de kampioensvlag gehesen worden. In de wedstrijd tegen Borne was Tom Broek de grote man. Hij won al zijn drie partijen en met name de zege op George Shahla spreekt tot de verbeelding. Hij had immers nog geen wedstrijd verloren. Johan Trusschel en Wilko Busschers wisten niet van Shahla te winnen en dat waren de enige twee punten die Borne wist te halen want alle partijen in het dubbelspel waren voor Olympia. De kampioenswedstrijd van Olympia tegen Vitesse begint donderdag om 19.30 uur in de sportzaal aan de Kievitstraat.

Gerelateerde berichten

  • Tafeltennissers Olympia kampioen25 april 2016 Tafeltennissers Olympia kampioen De tafeltennissers van Olympia zijn kampioen geworden in de 2e klasse. Het trio Tom Broek, Wilko Busschers en Johan Truschel wonnen in de laatste en beslissende wedstrijd met ruime cijfers […]
  • Tafeltennissers Olympia bijna kampioen27 maart 2017 Tafeltennissers Olympia bijna kampioen De tafeltennissers van het Goorse Olympia zijn op een haar na kampioen in de tweede klasse. Tegen het Enschedese Entac 4 werd de maximale score behaald en dus met 10-0 gewonnen door het […]
  • Olympia blijft in race om titel12 maart 2018 Olympia blijft in race om titel De tafeltennissers van Olympia blijven in de race om het kampioenschap in de eerste klasse D. Tegen Hekkensluiter Hatac werd met maar liefst 9-1 gewonnen. De Haakbergenaren werd alleen een […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]
  • Olympia fors onderuit12 oktober 2015 Olympia fors onderuit De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de […]